Structure behavior

« Back to Previous Page
0
0

Hi i am demoing structure and each time i open session the plugin gain calculations are gone, is that a limitation of the demo or normal behavior of Structure ?

Also, i encountered a message error when trying to bounce a track with structure inserted and a stock pitch plugin right after…

funny i can’t talk about the first button of the second raw of the plugin, because it is recognized as a bad word by your server !!!

Fred

Macbook i7 quad core
os x 10.11.6
Logic pro x 10.3.3
Structure 1.02

Thanks for your time !

RESOLVED
Marked as spam
Posted by (Questions: 2, Answers: 0)
Asked on 29th January 2018 4:35 pm
37 views
0
Private answer

Hi Fred

I’ve just loaded up several different sessions and created new ones, to just make sure that Logic isn’t leaving anything lingering in the memory and I’m not getting this issue. Can you email me directly – support@audiovitamins.com and I’ll send over the AU version I have in my plugin folder and see if there is any difference?

Marked as spam
Posted by (Questions: 1, Answers: 59)
Answered on 29th January 2018 5:11 pm
0
Private answer

Not sure what is happening with the bad word filter, have just turned it off, it’s annoying that you can’t put the full message.

What is the error message you get when bouncing? Also Structure should be retaining values after opening a session, I have the same set up as you and not noticed that.. i’ll dive into the debug version quickly and see what is going on.

Marked as spam
Posted by (Questions: 1, Answers: 59)
Answered on 29th January 2018 4:39 pm